Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, September 28, 2009

Dimalam raya



Ha senang pun nak upload gambar. Ni gambar di malam raya. Mikhael je main bunga api. Aqil dah fobia, sbb hari tu dia main bunga api tangan dia melecur. Dia yg sendiri pergi cucurkan bunga api kat jari dia, dia tak tau yg benda tu panas. Quite teruk jugak la, menanah sikit.

Pujukla macamana pun, tetap dia tak mau. Nak pergi dkt dgn org main bunga api pun tak mau. So sian mikhael main sorang2. bila aku tengok kat rumah aku ni tak ramai org & kemeriahan raya tu tak seberapa kesian pulak kat diorng. yala aku just 2 beradik je, shai baru kawin belum ada baby. Fikir2 tak boleh jadila anak 2 je nanti tak meriahkan. adoi rasa malas nak pregnant lagi tapi at the same time terasa nak anak lagi. hehehehehe. eh tiba2 issue anak pulak. Itu fikir lain kali la ya.

Aku & zul fikir raya next year nak hidupkan suasana malam 7 likur, nak meriah kan seberapa yg boleh walaupun dgn hanya 2 org anak, yala next year budak2 dah besar sikit so pahamla sikit erti hari raya. Harap shai dah dpt baby by next year raya. Insyallah.

1 comment:

sueliah said...

slam aidilfitri kak...ank kta ari tu pn tgn mlecur mlm raya main bunga api yg kertas tu tp dia x cucuh tgn dia, bunga api tu nk ujung2 cam mletup skit tpercik kena tgn meraung2 smpai la ni fobia nk main bunga api hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin