Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, September 9, 2009

Baju kurung

Ada sesiapa yg masih belum tempah baju kurung? Mana boleh tempah dah kan, tak de sapa nak terima dah. So kenala beli yg ready made.

Smlm saya jln2 ke pavillion, saja je tengok baju2 kurung ni semua. Tham!!! terkejut saya melihatkan harganya, sungguh reasonable. So sesiapa yg belum lagi membeli baju raya or nak tambah collection baju raya, jom kita ke parkson pavillion. Yg atas sekali tu less than RM200, yg hitam ni RM69.


This one less than RM200.

Yg blue ala2 grey sikit ni pulak less than RM100. Tapi yg ni just top je.

This one also less than RM200.

Yg merah ni kan sorry la lupa pulak harga dia, this one also only top je yg di jual.

This green baju kurung is less than RM200. Ada byk lagi design tapi adalah susah sikit nak ambik gambar smlm sbb SA tu asyik tengok je.

So jom beli.

3 comments:

Umi Rose said...

Hi kak baby (erk..ok ke panggil cam tu)...tis year I dah siap baju raya awallll awalllll....3 pasang sekali...hahaha...macam bebudak jer kan...

but seriously...I lebih suka beli dah siap..sebab everytime I beli baju dah siap..mesti baju tu lebih cantik dr yg i tempah...apsal ek...

ceritacherita said...
This comment has been removed by the author.
ceritacherita said...

hi umirose,
ha mmg ramai je panggil kak baby. ok je.

baju dah siap ni kalau kena dgn size mmg i think lagi cantik.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin