Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, July 31, 2009

KFC & beli make up

Mmg betul kan, sehingga menjilat jari. All time favourite. Tak de satu ayam goreng pun boleh beat KFC ni. And original recipe is the best. Aku cukup tak suka hot & spicy dia.

The coleslaw and whipped potato nyum2, one of the best.

Lupa la pulak nama ice cream baru ni, tapi sgt sedap. ada biscuit dlm tu.

Lepas dah kenyang, terlalu la depan sasa. Masa mula2 pergi pavillion tak de niat pun nak membeli make up, sekali masuk ni ha, mak ai sampai beratus mas membeli make up. aku tak beli apa2. aku ni tak reti make up tau. yg aku pakai kat muka ni, compact powder, mascara & lipstick.

Aku mmg terkejut, terperanjat, terkagum, terpegun & terfikir2 org yg boleh beli make up sampai beratus2. Tak de rasa mahal ke ya? Maybe sbb diorng mmg pandai make up kan.

Aku adalah skrg sangat2 terpegun bila tengok org yg pandai make up mata, especially smokey eyes. aku terpengaruh pasal make up2 mata ni pun lepas selalu tengok redmummy update make up mata dia. And pelan2 aku mula fall in love nak belajar make up. Jealous pulak tengok org pandai make up cantik2 ni.

Eyeshadaow ni sgt la mahal for me RM38 for one color. Utk beginner mcm aku ni beli murah2 cukup la dulu. Smlm 1st time try pakai eyeshadow sendiri pun habis comot. Jgn gelak ya. Nanti kalau dah pandai boleh la aku tunjuk aku pakai eyeshadow.

2 comments:

sueliah said...

ye la kak..sue pn suka tgk org pandai make-up2 ni kan, nmpak cntik je bila bgambo tp kta ni gi keje tepek bedak, lisptik je x pndai conteng2 muka ni..

klau pandai harus budget lebih beli makeup je kan ...

ceritacherita said...

sue,
kalau pandai harusla budget lebih.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin