Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, July 13, 2009

Make up remover




I never use any make up remover for my face. Usually bila balik rumah je, tanggalkan mascara dgn baby oil then ambik tissue terus je sentalkan sekali muka tu. But suddenly dah umur 35 ni kan, rasa mcm kalau di biarkan cara remove make up gitu, habisla muka ni, tak sampai 40 dah habis jahanam. Yala I think without clean up your face with make up remover mesti tak betul2 bersihkan? What do you think?

So dlm mencari make up remover ni, saya menjadi confuse, yg mana satu should i buy. Yg mana satu elok, the one yg cleansing oil ke or cleansing wipe tissue is enough?

Tolong bagi suggestion.

5 comments:

Baiti Mustafa said...

i use the one from the loreal range..yg ada 3 jenis tu..

ceritacherita said...

baiti,

ooo ada ya. nanti aku cari. thanks.

Umi Rose said...

hi,

kenapa tak cuba biore cleansing oil yg redmummy pernah jual dulu..seriously berkesan buang semua mekap even heavy mascara pun...

Drama Mama said...

hi there..nice blog! btw, saya pakai yang wipes ja sbb rasa macam senang. :-D kekadang pakai my baby punya wipes ja, hahaha.

ceritacherita said...

umi rose,

ha tula biore cleansing oil yg redmummy suggest tu dengar feedback mmg berkesan kan, tapi tula sbb tak de kat malaysia mcm sian pulak nak kena order kat redmummy.

drama mama,
thanks.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin