Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, July 7, 2009

Mikhael & Alayna

Mikhael: Eh eh Alayna la. Hello. Jom main tulis2
Alayna: Hello. Awak tulis dulu.

Mikhael: Yay! dpt tulis nama sendiri.
Alayna: O o. Ya ke??

Mikhael: Rambut awak cantik la. Awak pun cantik.
Alayna: Thank you. Tapi awak jgn usik rambut saya tau.

Mikhael: Nama saya Mikhael (sambil hulurkan tangan nak shake hand)
Alayna: Hi!. I'm Alayna.

Mikhael: Comelnya awak ni, patutla abang saya selalu mintak baby girl kat mama saya.
Alayna: Mestila comel, ikut mama saya kan.

Alayna: Help! Jgn cuba gigit tangan saya.

Mikhael: Sorry.
Alayna: Saya marah ni.

Mikhael: Mmm saya dah ngantuk ni. Mama jom balik.
Alayna: Ok. See you again.

7 comments:

Amilatun Fazlina said...

Comelnya mereka berdua.....

ceritacherita said...

cute kan, geram tengok.

shaigirl said...

Ya la, comei sgt!

Syima ~Mama Kyra~ said...

cutenya..
sila ambil award kat blog sy ye :)

Anonymous said...

baby..
cute ok dialog yg direkacipta oleh mu itew.. hehehehe

isk.. tgk rambut alayna curly cute gini.. cam ku nak pi curl kan rambut anak dara aku plak.. hehehehe

cute la dedua nih.. muahsssss dr aunty..

Sherry said...

masyaallah.. apa keee hel nyer kebod aku nih.. hehehehe

again.. yg cik anon kat atas tu aku ye..
aku baru nak type nama aku.. terus je dia pi submit comment tu.. hehehehe

ceritacherita said...

sherry,

heheheh tak pe. eh jgn di curl rambut dhia. elok apa rambut straight pun.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin