Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, July 24, 2009

Wanginya

Saja jln2 masuk sasa, sekali saja2 survery perfume. Sembur sana sembur sini. Wanginya semua.


SA ni punya make up bukan main cantik, suka tengok. dia kata semua dia guna barang sasa yg cyber colors tu. paling suka tengok eyeshadow yg dia pakai, tapi mak ai, satu warna je sampai RM38.


Bau punya bau, akhirnya aku jatuh cinta with this 2 perfume. Tapi paling aku jatuh cinta is vera wang tu la. Nak beli ke tak ya? Kat rumah ada 2 bottle perfume yg masih penuh lagi.

5 comments:

sueliah said...

beli kak jgn x beli...nanti mlam tido tmimpi2 ...hehehe

Nurul a.k.a Riko said...

Perfume Vera Wang tu mmg wangi mcm bau vanilla kan..sheweet ajer.

Beli ajer laling. Apa salahnyer menambah collection yg sedia ada...(rachun baeeekkk punya).

ceritacherita said...

sue & nurul,
hahahah betul kang tak beli termimpi2 pulak. pompuan selalu mcm tu kan.

Adrina Adi said...

betul tu, utk collection.. nanti boleh tukar2 ikut kesesuaian.. hihi.

i wajib ada baby doll from ysl
rasanya dah 8 tahun stick to it

ceritacherita said...

ed,
wah sure best baunya sampaikau boleh stick sampai 8 tahun. aku tak pernah bau baby doll ysl ni. nanti nak cium la.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin