Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, July 24, 2009

Suka pink tak?

Mostly perempuan yg suka sgt dgn color pink kan. Kalau tanya Aqil pink tu color utk sapa, color utk girl la mama, color utk barbie doll. Beg yg 2 paling atas tu berkenannya aku utk buat bila nak travel, tapi harga kemain mahal.


Amboi kemain comel bike ni. sapala punya, kalau tengok gayanya dah tentula pemiliknya girl kan, tapi mana tau laki punyal pulak, mcm awook (airil af7) yg ada bike color pink.

Unlce Madir kalau buat bike color ni, comfirm budak2 tu mintak pinjam bukan sbb color pink ya, itu sbb ada gambar cartoon. hehehehe


Kesian pekerja ni, itu uniform diorang tau, tak taula office mana, tapi kat baju tu ada logo office. Apala pilih color ni, tak de color lain ke? Dlm gambar ni nampak soft pink je kan, it's actually pink yg terang benderang tu, kalau soft pink ok lagi. Ke aku je yg fikir mcm tu

Pink juga mengindahkan panorama di kuala lumpur ni. Terima kasih pink. eh tak pasal2 pulak aku ni.

9 comments:

Adrina Adi said...

baby,

aku suka pink. amna pun suka pink. sejak baby lagi kalau pilih baju mmg pink jer pilihan aku. check2 drawer dia, ishh.. mmg banyak pink laa.. ahaks!

kalau tanya ariq pun mcm tu jugak, pink utk girl laa ibu!

Sherry said...

baby, ed..
ku pun semenjak ada anak dara ni.. bekenan bebeno kaler pink.. hehehehe

niza salleh said...

aku pun suka pink gak!!

ceritacherita said...

tula pompuan mmg suka pink kan. ada tak laki yg suka pink. ish tak mungkin. oh tiba2 teringin nak baby girl sbb boleh beli baju color pink byk2.

sueliah said...

lelaki pakai pink is a NO NO...x sesuai la...hahaha..cian derang kena dera pkai kaler tu kan...hehehe

ceritacherita said...

sue,
yup no pink for guys.

Adrina Adi said...

tak salah aku ada bekas peserta AF3, lelaki yg minat kaler pink.

lupa apa nama dia...

sungguh tak sesoai..

tp kalau baju t polo warna pink rasa ok plak kalau laki pakai. sbb polo kan? hihihi.. buleh gitu?

adikmanje@ellyazarmilia said...

bb...travel beg barbie tu lawa...bape RM...?..kat mana tu?...
Mama pulak lebih dari anak...walhal anak suker je wane kuning...biru...tah apa2 kaler pilihan eisya..

ceritacherita said...

ed,
certain pink mmg nampak cantik pulak laki pakai. or certain baju yg color pink elok pulak laki pakai.

adik,
travel bag tu RM300, kat parkson.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin