Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, July 3, 2009

Pernah tangkap gambar KLCC tak?

I can see KLCC from my room or my living room. Usually kalau ada apa2 keramaian yg diadakan di KL, especially KLCC , percikan bunga api yg bedentum-dentam dari KL mmg jelas dpt dilihat dari rumah kami.

Of course kalau kita pergi melihatnya dari dkt tentu lagi meriah & lebih cantik. Tapi knowing me yg ada anak kecik, nak bawak mereka bersesak2 ke KL tu sesuatu yg tidak mungkin. Tunggu la mereka besar nanti. Buat masa skrg tengok dari rumah jela. Itu pun dah membuatkan Aqil & Mikhael excited.


Pada suatu hari saya berkesempatan menaiki KLCC hingga ke tingkat 57 dan saya mengambil 2 gambar ni. Cantikkan viewnya dari puncak yg tinggi.


And pada suatu hari yg tidak di rancang, kami lalu dihadapan KLCC, dan kami ambil peluang utk mengambil gambar di hadapan KLCC. Selalunya asyik tengok tourist je yg mendongak, mencangkung utk mengambil gambar, kita bila lagi kan.

Mercu tanda Kuala Lumpur yg menjadi kebanggaan kita.


Saya rasa sungguh excited dpt bergambar dihadapan KLCC, dari dulu lagi nak ambil dah tapi asyik tangguhkan, konon sbb hari2 lalu depan KLCC, bila2 masa pun boleh.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin