Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, July 28, 2009

Sheila Majid ke tu?

Eh bukan Sheila Majid la, It's me. This is Impersonation contest yg saya masuk pada tahun 1994. Ha dah 15 tahun dah berlalu. Dah lama kan?


Menghayati sungguh nampak. Sungguh2 saya nyanyi. hehehehehe

Ewah... ada gaya Sheila Majid tak?

And usaha saya berbaloi, Saya dpt ke final. Itu antara peserta2 yg dpt ke final.


This is the final day. Punyala saya kecut perut masa ni. I was the first one yg kena nyanyi.


It was held kat Subang Parade. Begitu ramai org masa ni, ketar2 saya nyanyi. Tak biasa tau nyanyi depan dgn ramai org mcm ni.






Oh saya tak menang, tak dpt tempat ke berapa pun. Tapi dpt juga hadiah kerana dpt masuk final. Itu Sheila Majid yg menyampaikan hadiah.

8 comments:

sueliah said...

wah..x sangka akak ni ada bakat myanyi & berani nyanyi dpan org ramai la tu...hehehe

ceritacherita said...

sue,
mmg minat nyanyi pun tapi suka2 jela.

LITTLE DEWA said...

baby
aku kagum!

ceritacherita said...

md,
thanks

Julie said...

wah.. korek gambar lama nampak.

tengok tu, kurusnya awak masa tu... keciiik sgt. eh, apa jadi dgn baju putih tu? cantik sgt.

Sherry said...

wow! cam dah biasa perform on stage jek ngko ni..
caya lah..

ceritacherita said...

julie,
baju tu aku rasa ada dlm bag kat rumah mak aku. definately mmg dah tak muat. pinggang ku ramping kan masa tu. hehehehehe

sherry,
tula tgh fikir2 ni nak masuk ke tak af or OIAM tahun depan. hahahah gila perasan. tak dela itu saja suka2 je, mula2 ketar, tapi dah beberapa minit aku lupa diri.

Jas said...

Baby,

Wowweeee!! AF tak yah lah, buang masa jek. U try OIAM lah. Tapi kata takot Paul Moss, cemana tu? I ada idea, pekata you masuk Jgn Lupa Lirik tuh?? Haaa, boleh dapat duit gak babe! Hehehehe!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin