Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, May 5, 2011

Perfume Sale review + Stage Lipstick, Mascara, Lipgloss = below RM20

 Remember my entry on 4-6-may-2011-cosmetics-fragrances?  Sapa2 yg nak beli perfume, cepat2 pergi, belum terlambat lagi,  today & esok still ada.  It's really worth to go,  byk perfume yg best2 harga less than RM100,  price range RM35, 40, 49, 55, 68, 89, 99  Yg above RM100 pulak  dlm RM119, 133, 155, 199.

 Sapa yg nak beli for hantaran kawin, pergi, ada some of the perfume come together with the package, price range RM130 - 150.

 Paul & Joe cosmetic pun ada,  Harga semua less than RM100.  Lipstick, Lipgloss  less than RM50.

 On the other hand, Stage pun sale gila2, ni bukan kat perfume sale tu la, tapi kat Stage store sendiri.  Lipstick, Lipgloss, Blusher, Eye Shadow = RM12 apa ke nama yg letak atas mata warna hitam tu, alahai terlupa ingatan betul, agak2 korang tau la kan pun sama RM12 je, ha tak percaya, pergila sendiri.  Tapi pelik sikit, Stage langsung tak menunjukkan dia tgh buat sale, i knew it from my friend, so pergi sana tanya,  do you still have sale, dia pun cakap yes, and terus tunjuk tempat sale.

Mascara pulak RM18,  tapi alahai dah habis,  harap2 tempat lain ada lagi, this one kat Stage Pavilion.  Their sale is until June, so ada masa lagi, tapi hurry up,  kalau lambat sure byk yg dah langsai.

4 comments:

PinkGremlin said...

Aneh jugak sale tapi konsep sorokan kan.

ceritacherita said...

ya mmg aneh, pelik sgt aku tengok.

nia said...

tak pun stage dah nak tutup kedai?

ceritacherita said...

nia, ada kemungkinan besar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin