Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, October 27, 2009

Handbags

Browse over www.coach.com tadi, tengok kat new arrival je. This 2 caught my eyes. Lain2 mcm terlalu besar pulak.


Then google cari handbag guess. Bukak www.guess.com tak de pun apa2 product dia, yg ada stores, about guess. Ke aku yg tak reti. Anyway ni antara handbag guess yg menarik pada mata aku.





Dah lama pulak aku tak buat liputan handbag kat shopping complex kan. Tengokla esok lusa ke kalau aku rasa dah sihat aku pergi buat. Right now dr last 2 weeks lepas sorang2 tak sihat. Semoga lepas ni all my family sihat kembali. eh apa motif citer pasal handbag campur citer kurang sihat. hehehehehe tak pe la kan, itu nak memberitahu kalau2 entry aku membosankan itu makna aku tak de citer la, sbb tak pergi mana2 dgn keadaan yg tak berapa sihat. so entry pun mostly gambar2 di google.

2 comments:

sueliah said...

kak beg yg no.1 tu cun tp mesti mahal kan...idak ler den mampu, mampu tgok aje la...hehehe

ceritacherita said...

sue,

rasanya 1900 - 2000 lupa pulak nak tengok the exact price.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin