Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, October 5, 2009

Bersantai ke Pavillion - Part 2

Lepas dah jalan2 tengok kasut, melangkah pulak ke supermarket Mercato kat Pavillion ni. Masuk2 je terus ternampak chocolate ni and terus teringat for those yg nak buat hantaran mmg elok sgt. mcm2 jenis bentuk ada. Harga pun ok RM15 - 25 per 100 gm.

Rasanya tak taula sedap ke tak, saya bukan pencinta chocolate gini. Saya adalah pencinta choc cake. I guess tengok gayanya tentu sedap.



Lepas tu belek2 pulak yg ni, dah lama saya ingin mencuba macaroni dlm kotak ni just tak tau nak pilih yg mana & rasa dia adakah sedap? Sekali tak sedap, adoi masak2 kena buang & kena masak benda lain pulak, ish tak kuasa. so sapa2 yg pernah buat, please recommend which one yg sedap. Konon2 nak tunjuk terror la pandai masak western. hhehehehe.

Itu jela santaian saya kat pavillion last week, dr tak de nafsu nak beli apa2, terus terbeli.

2 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Macaroni Cheese San Remo tu sedap... Guna Butter & Susu Low Fat... Kraft tu tak pernah try lagik... ::.

ceritacherita said...

mr & mrs mondok,
thanks, will try.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin