Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, May 31, 2010

Mikhael is sleepy

Ada yg tanya knp dah lama tak de citer shopping2,  gambar2 yg aku tangkap kat shopping complex, gambar2 sale sana sini.  Tunggu ya,  hp baru aku ni camera nya tak leh mute la, so ada bunyi, kalau ada bunyi sah2 kalau ambik gambar kat kedai SA boleh perasan.  Hp lama ada sedikit kecacatan, so sedang diperbaiki, once ok, then ada la gambar shopping2 balik.  Adoi ingat beli hp baru okla dpt gambar lagi cangih, tup2 hp lama masih ingin ikut ke shopping complex. hehehehe.

Anyway mari kita enjoy gambar budak yg dah ngantuk tapi cuba menahan mata.

Ah try tahan kepala ni dgn tangan la.

Masih boleh bertahan.

Hehehehehe at last dah tak tahan. terus landing.

2 comments:

yatie sawanila said...

ala tomei dia..

PinkGremlin said...

Hehe, cutenya kenit tu..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin