Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, May 17, 2010

Mikhael is 2 today

Mikhael is 2 today.  We celebrate 2 days earlier from the actual date. Tengah set up candles, tengok sapa yg lebih excited.

Mana tak excited, ada gambar ultraman,  creativity done by mama dia la sapa lagi.  I stick the picture to cadboard then letak stick at the back of the picture, then cucuk atas cake.  Tadam senang kan.

Well, Happy Bday my dear Airil Mikhael.

Look. He is so excited to blow the candles.

Ha sengih2 dia.

1,2,3. Siapa yg blow kalau bukan abang.




Well, the party is not ends yet, ada surprise cake la for another bday boy.  Mahathir, my sister hubby.

Dia mmg tak tau ada another cake for him.  Tengok siapa yg blow the candles lagi.

Hepp!! Apa Aqil blow all the candles ni.  Ni bday Uncle Madir la.

 Anyway happy bday bro.

The Bday Boy.

And us, My mom, My Dad, My Sister, My BIL holding Mikhael, My hubby holding Aqil & The gorgeous yours truly.

11 comments:

Jas said...

Happy Birthday Mik! He's such a doll la Baby. Comellll!!

Aqil pun makin handsome.

I tgk dorang berdua ni macam tak pernah bergaduh pun. Suka tgk. ;-)

PinkGremlin said...

hehe, cute je mike sengih2kan..
dah pkai ke brg2 yg wanchu bg?

ceritacherita said...

jas,
thank you. Mmm tak gaduh u kata, selalu sgt rebut barang. Tapi Aqil skrg dah byk mengalah. sian kdg2 kat dia.

Shai,
dah pakai dah sandals tu smlm. Baju belum lagi.

Adrina Adi said...

happy birthday mikail....

moga jadi anak soleh :)

ceritacherita said...

thanks ed. insyallah

sherry said...

ye la.. mike makin encem okeh..

happy birthday, sayang.. muahsss!!!

pssttt.. wah.. 2nd birthday sambut kat hotel tu.. kelasssssss :-)

LITTLE DEWA said...

happy 2nd bday, mikhael... be a good boy ok... sedapnye nmpak brownies tu...

Nurul a.k.a Riko said...

hepi belated besday to Mikhael! Wah suka tgk Abang Aqil dok layan adik Mikhael so brotherly! Sayangnyer dia kat adik dia.

ceritacherita said...

sherry,
ala makan dgn family bolehla kat hotel, kalau nak panggil semua org mmg tak mampu aku.

anyway thanks

Md,
thanks. mmg sedap pun brownies tu.

nurul,
thanks. dia mmg sayang sgt kat mikhael tapi tetap mintak adik girl sbb dia kata mikhael suka rebut barang dgn dia. heheheheh.

Diyanazman said...

eh your son's name is Mikhael too? hehehe happy birthday to that handsome lil darling! :)

ceritacherita said...

Diyanaazman,
ya same like Miki kan. Thanks.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin