Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, January 15, 2010

SALE still on... and coming SALE

Kat pavilion dah mula start hias menghias utk Chinese New Year pulak. Bestkan duduk Malaysia ni mcm2 perayaan ada. 1 Malaysia katakan.

Sgt2 cantik2, do come to pavilion utk tangkap gambar. Tak kisahla kita bukan tourist pun, sbb cantik tau. Every year dia tukar2 perhiasan.

The entrance yg ada juraian merah yg sgt cantik. And seperti biasa kalau dah dkt2 nak perayaan tu mestila ada SALE, Korang perasan tak actually kat KL ni kejap2 sale, relax jap for 2 - 3 weeks lepas tu pasti ada SALE. Oopps sale CNY masih belum bermula lagi, I think by end of next week mesti dah start.

Tapi... masih ada lagi beberapa kedai yg mana start SALE lambat masa Year End Sale hari tu, kedai depa still lagi SALE. Kalau ada yg tak sabar2 nak shopping skrg you can go to these shops below. Almaklum aku dengar ramai gak yg dpt BONUS end of dec hari tu kan & ada yg dpt January ni pulak.


Topshop sale, tak taula menarik ke tak, nampak mcm tak, tapi yala aku tak belek2 pun baju dia, just tangkap mana yg ada sale je. takut beb nak belek2 kang ada yg terjebak, cukup2 la utk aku at this moment. aku tunggu CNY Sale. Ahaks.....

Those who loves killer heels, do check out. Cantik aku tengok kasut tinggi begini, tapi nak pakai oh tak mungkin, mungkin tergolek kalau aku pakai.


MNG still having SALE. Semua ni long sleeve baby t RM25 je. Murah kan. Price makin drop down.

Semua ni RM49.

Slack RM39 & 49 je murah kan, tapi color2 dia agak garang la. For those yg suka color2 terang bolehla beli.

RM49, cantik baju ni, still ada byk & ada mcm2 color.

Begini rupa bentuk bajunya.

Nichi also still having a sale.


And soda pun ada. But guys i don't know sampai bila pulak sale ni, jgn marah pulak kalau korang pergi then tengok2 dah tak de sale. I guess maybe ada yg sambung sampai CNY sale kut or most probably until this weekends.

Sempat jugak singgah ke Stadium. Cutekan sandal ni. RM34.90. Dah mahalnya, dulu time Aqil ku beli hanyala RM17.90.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin