Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, January 21, 2010

Mari kita color2 & tulis2

Tekunnya dua org budak ni, sorang tgh color, sorang lagi tgh menulis. Kalau mikhael bangun pagi je cari buku and cakap nak 'leh', apa 'leh' tu, TULIS. hehehehe almaklum tak reti bercakap lagi, ambik hujung2 je.

Aqil pulak hari2 suruh beli buku color, padahal yg sedia ada pun tak habis color lagi.

Abang tak kacau adik, adik tak kacau abang. ha mcm ni la bagus, kalau tak asyik sibuk berebut je, padahal dua2 ada buku masing2.


Hello semua, Kejap ya, aqil nak siap dah ni.

Tadaaaaaaa dah siap, cantik tak? Ha kenala kata cantik kan.

P/S - Lama tak buat entry anak2, so dua hari berturut2 cite pasal anak. Korang nak citer pasal SALE ke? Esok Isetan dah start SALE, biasala di dahulukan dgn members. And of course lain2 tempat pun akan menyusuli la CNY SALE. So wait for the SALE entry in ceritacherita ya.

2 comments:

PinkGremlin said...

Hehe, cutenya dua2 meniarap mcm tuh..Hehe..Bkn main lagi kan..Mike mesti lepas lukis je satu garisan..dia jerit "leh"..Tarik lagi satu garisan "leh" lagi..Hehe

ceritacherita said...

pinkgremlim,
ya ke mike kata gitu. aku tak perasan. hehehe cute.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin