Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, January 22, 2010

Cotton On Lingerie

When i checked my keywords in Nuffnang accounts, almost everyday i will received people searching for Cotton On, wah korang suka baju2 kat Cotton On ya? Tapi mmg murah pun baju kat sana, all is under RM100. So to fulfilled your searching, fulfilled your searching katanya. hehehehe. So saya pun telah ke Cotton On utk tengok apa yg menarik for you guys to grab it.

Most of girls mestila suka lingerie, ada sapa2 tak suka ke? Saya suka. Tapi most lingerie yg menawan dihati selalunya pasti harga dentuman kan. Tapi tidak di Cotton On, oh whyla aku sound mcm tgh buat iklan Cotton On ya? Cotton On sila byr saya. hahahaha. Tak kisahla. Anyway harga2 lingerie kat Cotton On ada yg bawah RM50 & of course tak melebihi RM100. Jom kita tengok, Yg 2 diatas ni RM59.

This one RM29.

RM59.

This one bukan baby t tau, tapi this one panjang sampai ke lutut, Kalau org tinggi sampai ke peha la kut. Saya kan rendah. 2 for RM50.

Ha sapa suka lace2, this sexy panties 4 for RM50. So apa lagi jom grab.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin