Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, January 26, 2010

Aqil go to school

A very unique building, Kompleks 3C at Bandar Sunway.

Aqil possing dulu before the class start.

Mula2 takut2 & malu. Duduk jauh sikit.

Lama2 makin dekat.

And lama2 he enjoyed it. This is at Alim Kids. It just a once a week class. Try dulu hantar dia kat sini, so that nanti next year nak pergi kindie dia dah ready.


Cantikkan masterpiece diorng, Most of them love it so much this art session.

Aqil's turn. What color do you want? I want orange.


Here you go, tangan dah penuh orange color.

Ready, get set, go.

Tadaaaaa, cantikkan.

Next the parachute games.

Dah mula excitedkan.

And dah mula comfortable sampai dia meniarap bawah parachute tu.


On Sunday bangun2 je pagi, he asked mama aqil nak pergi school. This school is only once a week playgroup class, which is on Saturday.

4 comments:

adikmanje@ellyazarmilia said...

bb...bape bayaran kat situ...kelas mula kul bape?abis kul bape?...dekat sangat dah dengan opis adik tu...

Jas said...

Bagusnya Aqil! Aunty is so proud of you darling!

Baby, kalau dah OK tu, I rasa OK je you masukkan dia ke playschool betul.

ceritacherita said...

adik,
bayaran murah je RM150 (for 8 module, maknanya 2 bulan la) + 50 registraion. Kalau after 2 bulan tu nak continue lagi then byr another RM150.

jas,
thank you aunty,
tula kan, i think habis je 8 module ni bolehla kut hantar kindie everyday.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin