Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, January 6, 2010

Jom dessert

Molten Choc cake at chilis. Dah lama sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgtttttttttttt tak merasa ni.

Hard Rock Cafe brownies, jom la korang makan kat Hard Rock, nak la tengok renovation terbaru dia sekali.

Tony Romas Avalanche, walaupun baru makan tapi terasa nak lagi. Sesungguhnya aku mmg gila kan chocolate cake, kalau choc bar aku kurang sikit.

P/S - All pictures are from google & TR Avalanche from here http://www.meilengloh.com/?p=509

2 comments:

PinkGremlin said...

Jom!!!!!!!!!!!!!!!!

ceritacherita said...

jom, aku paling tak tahan molten choc cake. lama sungguh tak makan walau chilis ni dkt je kat klcc, tapi tiap kali pergi, bila dah makan2 semua, perut rasa sungguh ketat nak mengorder molten pulak. nak duduk santai tunggu makanan turun, time dah tipis. kan time lunch.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin