Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, November 4, 2009

Yummy Food & Yummy Baby

Eh gemuk tak kalau makan salad tapi taruk segala mayonis & thousand island???

You must try these, especially for those yg love cheese so much. It's Crunchy Cheesy Bites at Pizza Hut. Serious sedap gila, i wanna try it again.

It's Carlos Mexican Canteena, tengok menu dia pun dah look delicious kan.

Range harga RM19++ to RM54++.

Tempat ni aku tengok mcm org tu kena makan chilli sos saja. hehehehe.

Very cosy place yet very comfortable. aku suka style gini. Ada satu tempat tu aku gi nama restaurant di rahsiakan, punyala cosy sampai mcm makan dlm gelap. kalau nak discuss apa ke langsung tak selesa. lampu pulak lip lap lip lap, mcm makan dlm disco. Amboi mentang2 dah tak gi disco tak suka pulak lampu gitu ya. tak lah mmg aku tak suka makan dlm tempat yg lampu lip lap tu. nak muntah rasa.

Our starter, sedap tau sos dia, kalau tempat lain selalunya rasa mcm masam, yg ni just nice. aku kan tak suka benda2 masam ni.

Me and Nurul ordered this. Nama dia telah dilupakan. Tengok dlm gambar nampak sedap terus order. Lepas rasa makanan ni, mmg sedap ayam dia, tapi nasi tu so so jela. dlm gambar ingat kut putih tu mashed potato, rupanya sayur.

Gambar aku tak yahla kan. Anne & Nurul.

Spaghetti yg mula2 sekali yg membuatkan aku masuk Carlos Mexican Canteena ni, tapi bila masuk dlm ha gi order lain. Sesal pulak rasanya, tak pe nanti pergi lagi. Portion spaghetti ni sgt2la besar.

And this yummy baby baru lepas potong rambut. cute tak? Ramai kata mcm Andy Lau. hahahaha. More picture of new Mikhael?? stay tune.

2 comments:

sueliah said...

nampak encem la dia ngan rambut baru, so cute..kak mkn salad klau tmbah semua tu mmg x mjadi la diet nya...hehehe

ceritacherita said...

sue,
thank you aunty sue - mikhael.
hahahahha salad kalau makan dgn semua tu baru rasa sedap kan.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin