Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, November 6, 2009

Cotton On at Pavilion dan TERbeli

It's all under RM100, cheap kan? Have you ever heard Cotton On? Tak pernah? Neither do I. This is my first time masuk kedai ni. It is at Pavilion sebelah Forever 21, berdepan dgn Charles & Keith. Tingkat berapa tak ingat, sorry. Dress di atas tu RM49.


Bra dia ada yg 2 for RM75, ada yg RM29, ada yg RM39. The quality? Wapucitou, sbb tak pernah try. I never heard about this brand, brand dr mana ni ya? Lupa pulak nak tanya hari tu.


This one yg RM29 & RM39 tapi selai ya bukan 2 lai.

RM50 for 2. Byk jugak items yg di jual semua RM?? for 2. So kena beli dua la kalau yg bertulis begitu, tak boleh beli satu ya.

Flat shoes yg beraneka jenis RM60 for 2.

Baju utk lelaki pun ada, jeans pun ada. Most of the item in here aku rasa lebih kepada youngsters la.

This one cantik, shai sukala baju gini, shai kau nak tak? RM50 for 2. Quality kain ok, tapi color tak byk la, grey, white & pink.

And my damage this 2 tops, tapi yg 2 ni kat Forever 21. So korang nak ke kerja area shopping complex mcm aku ni, ramai kata seronok la, hari2 boleh tengok mcm2. mmg seronok, aku sgt suka. Tapi kadang2 suka menjadi duka, kerana kerabakan pocket yg tidak di sengajakan apabila TERlihat baju2 yg sepatutnya tidak di lihat.

Tapi ada masa apabila dpt membeli walaupun TERbeli, sgt2la berpuas hati kerana dpt beli dgn harga yg memuaskan hati & baju jugak sangatla memuaskan hati. Tapi adakala TERbeli jugak membawa bencana, tatkala kerana terlalu excited/ghairah hahahahha, beli dgn keadaan yg gopoh, masa try rasa bukan main cantik, bila balik rumah & try lagi sekali nampak pulak kehodohan di situ, Maka tidak jadi memakainya lalu hanya menjadi perhiasan di dlm gerobok.

Nasihat kepada pekerja2 yg bekerja disekitar/berdekatan dgn shopping complex, kalau TERnampak baju yg berkenan & TERpaksa membeli jugak kerana TERlalu berkenan, try la berulang kali, or fikir2kan dulu, kalau betul2 berkenan, esoknya boleh dtg lagi. Jgn over excited or terlalu ghairah. hehehehehe

5 comments:

N A R said...

TER buat TER tu jugak ker?

PinkGremlin said...

Aku tau baju tuh, Cotton On pun ada kat depan rumah aku hehe. Kat Sunway Pyramid. Hari tuh aku nak beli exactly yang kau tunjuk kata aku suka tuh tapi material dia yg tu macam nipis skit.

sueliah said...

yelah best keje dekat ngan soping complex ni x terbeli leh juga cuci mata jln2 kan..

izzahfarhana said...

yg I tau cotton on brand aussie.slalu bli on9 b4 bkak kat pavi.ouhhh mesti pergi nanti. ;D

Skinny Yash said...

hi..tumpang lalu...yupp! Cotton on Aussie brand..kat sini (sydney) bersepah2 and murah..dah macam giordano kat malaysia..in fact giordano kat malaysia pon mahal... :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin