Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, November 17, 2009

My dreams come true

He has been asking about this Burger Builder for so long, adala dkt 2 bulan kut. Hari2 remind kat aku nak mainan burger. Dia dpt tau pasal ni sbb tengok iklan play doh ni kat tv. Then tak cukup dgn aku, dia mintak pulak kat wancu dia. Setiap kali jumpa wancu dia or wancu dia call mesti remind suruh beli mainan burger. Tapi kitorg asyik kata mahal. Dia kata tak pela, kumpul la duit nanti boleh beli.

He never give up tanya and tanya lagi walaupun dah 2 bulan dia mintak tapi still tak dpt. Tapi agaknya dia dah boring sgt asyik mintak tak dpt2, last saturday sampai2 je rumah my parents terus cakap kat atuk, Atuk aqil nak mainan burger. Atuk pun tanya kat mana ada jual, Toy r us. Atuk pun terus cakap, jom pergi Toy r us, aqil pilih je apa yg aqil nak. Ha apa lagi budak tu happy sakanla, sekali je dia mintak kat atuk terus dpt.

Oh yes, this what i want. Yeay yeay, actually ada tau gambar dia lompat2 kat depan ni, tapi dah pakai camera hp kan, so gambar bergerak jadi goyang2la gambar.

Yg mana satu nak pilih ni.
End up dia pilih this Magic Swirl Ice Cream Shoppe, sbb yg burger tu mcm a bit boring, tekan2 buat burger je.

Tengah excited kan,so pagi petang siang mlm nak main.

Begini cara2nya ya. aku rasa mcm kalau aku nak buat kuih pun boleh, sbb ada mcm2 acuan.

Tengok tu mcm ice cream betul kan. Mama dia pun excited tau, sbb terkejut mmg betul boleh buat ice cream mcm tunjuk kat tv tu, selalunya kalau tunjuk kat tv end up bila beli tak sama pun kan.

Nyum2, hep tak boleh makan tau.


Anyone nak strawberrry ice cream & pandan ice cream?

3 comments:

Umi Rose said...

sedapnya aiskrimmmmmm.....kalau Mia nampak ni...mmg dia pun nak jugak....

PinkGremlin said...

Hehe, akhirnya terlaksana apa yang dia nak sebab mintak sekian lama tak putus asa, dapat jugak! Hehe

adikmanje@ellyazarmilia said...

bb...lawa...bape rm?...iicha dah lama dok kenen2 menda tu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin