Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, November 18, 2009

Jalan-jalan ke KLCC

Dah lama aku tak pergi KLCC, rasanya last aku pergi before puasa kut. Ini pun pergi sbb shai ada meeting kat KLCC, so lunch dgn dia. Ah buat2 sombong pulak dgn KLCC semenjak ada Pavilion ni kan. hehehehe. Sorry KLCC bukan tak nak pergi, tapi sbb malas nak jln, agak jauh gak nak jln from my office.

Anyway cantikkan baju tu, kain dia lembut jatuh terletak je.

Handbag from Cole Haan, sorry gambar tak cantik, nak tangkap lebih dkt bukannya senang.

Cantikkan handbag furla ni. Nak satu.

From Aigner.

From Aigner.
From Aigner.

Cantikkan jacket ni, kalau Malaysia ni ada musim sejuk boleh gak bergaya gini. Tapi kalau pakai kat Malaysia time panas2 ni ha mau org kata gila.

Dah lama sgt tak pergi KLCC, habis gambar bling2 emas pun aku ambik. Dear Mr. Hubby can i have one for our next week anniversary. hehehehe.



From Bvlgary.

It's from Prada. Ada sale, booth kat depan Fish Manhantan, Dunkin Donuts, dkt2 dgn Manggo.

From Coach

And sapa2 yg minat bling2 kat baju. Zara tgh ada mcm2 tshirt bling2.

Ala I don't want this bling2 la, nak yg bling2 emas tu. heheheeh.



1 comment:

~Love Says It All~ said...

hi semua! still ade kosong tuk KELAS MAKEUP 6TH DEC NI. rm150 shj! tempat terhad!0162128740!

http://www.eyrarizal.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin