Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, March 22, 2011

At the beach

 Dalam byk2 kali pergi ke beach, tak pernah pun sekali saya masuk dlm  laut ya.  Ya saya suka sgt tengok laut, kalau pergi bercuti mesti kena tepi laut, kalau tak, rasa tak best pulak nak bercuti.  Tapi utk masuk dlm laut saya adalah kurang suka kerana

1. air  laut yg masin membuatkan rambut kita keras
2. lepas mandi mesti kena lalu kat pasir pantai tu kan,  habis melekat semua  pasir2 tu
3. lecehla basah2 ni, suka mandi dlm bilik air je. :)


 Tapi di sbbkan last sekali masuk dlm laut ni  masa time sekolah dulu, kirala dah berapa belas puluh tahun.  maka kali ni terasa teringin.

 Yeay masuk jugak dlm laut akhirnya.

 Oh seronok pulak rasanya.  lain kali nak kalau ke the beach mesti nak mandi laut lagi, dengan syarat rambut tak perlu basah, boleh gitu, yes i did it, nasib je saya tak pakai shower cap, kalau tak haru, hahahahah.

 Budak2 yg sentiasa happy nak  mandi laut.  Budak2 ni tak berapa suka mandi kat swimming pool kalau dah ada laut.

 Gambar2 kali ni konon2 mcm artistic sikit menunjukkan kebesaran Allah apabila matahari mula sedikit demi sedikit menghilangkan diri.




 Tengok kat latar belakang gambar ni, cantikkan.



Ah tak mau kalah, 'mua' looking at the bright future. Insyallah.

4 comments:

JHaZKiTaRo said...

salam.. rajin2, meh laa ziarah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

e2shop said...
This comment has been removed by the author.
Abang Long said...

Salam...seronok tengok gambar bebudak tuh mandi laut.

Che Ta said...

baby, the water okay eh?
rasanya kena pandai pilih tempat kot kalau nk mandi laut. tempat yg i pi hri tu siries tak lalu nk jejak air..and im no fussy 'beach' lover heheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin