Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, March 9, 2011

Adakah kami di Cameron Highlands?

Adakah kami di Cameron Highlands?  Ah seperti kan? Cuaca pun ala2 mcm di Cameron Highlands. 

Tapi tidak, ni just kat Sunway.

Dalam rumah ala2 sudah siap, skrg kita move ke bahagian laman pulak.  Ada org suka berkebun, maka dia seronokla nak buat ni semua.  Nanti  kita tengok hasilnya, adakah dpt menjadi taman seperti ini?








Cantikkan bunga2 dia.  harap taman kami akan jadi cantik mcm bunga2 ni jugak.

Price wise, kat sini not bad, not so expensive, kalau sapa2 area di sekitar subang/sunway malas mau ke sg buloh, kat sini pun boleh.  Oh jgn marah ya tauke2 di sg buluh. :)

3 comments:

mummysyafie said...

kalau macam ni boleh jadi rambang mata pilih bunga

Maybank said...
This comment has been removed by the author.
ceritacherita said...

mummysyafie,
mmg pun, ni rasa nak pergi lagi ni. hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin