Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, December 22, 2010

Hantu Kom Kom & Askar - askar

 Korang ingat lagi tak pasal kes Hantu Kom Kom, maybe for those who are much younger than me tak ingatla kan.  Ingat lagi masa kecik2 dulu kes Hantu Kom Kom ni sampai masuk surat khabar & berita.  Seolah2 mmg hantu tu berkeliaran,  kita diminta berjaga2.  Aku dah tak ingat exactly apa citer Hantu Kom Kom ni sebenarnya, tapi mmg menakutkanla masa tu.   Dulu suka pakai mcm budak 2 org ni pakai utk takut2kan. 


 Even though aku ni pompuan, tapi askar2 ni ada dulu main dgn my cousin lelaki.  Tak sangka main askar-askar sampai ke skrg pun budak2 suka lagi.

 Budak2 ni terpengaruh tengok citer Toy Story,  itu yg terus suruh beli.  Buzz & Woody tu tunggu Happy Bday ya Aqil.

2 comments:

NAZRUL AHMAD said...

lawak budak2 nie..hehehe..gelagat kanak2 mmg buat kita ketawa,

ceritacherita said...

nazrul,
mmg kan, penat2 kerja tengok diorg hilang stress.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin