Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, November 9, 2010

Aqil had fun at Sarah's 1st Bday Party

Sampai2 je terus dia nampak pool & terus nak tengok.  I am very sure at that time mesti dia tak nak mandi punya, just tengok dari jauh jela.  Aqil ni penakut sikit kalau sorang2 and very shy.  Tapi aku tetap gak bawak short & extra t-shirt kut2la dia nak nak masuk pool jugakkan.

 Cantikkan the pool, sampai Aqil kata kat tak mau dah swim kat pool rumah kita mama, Aqil nak pergi pool kat rumah aunty jas.  Huhuhu.


 Gosh I was wrong, look at him,  dia masuk pool sorang2,  terkejut aku sbb dia yg nak sgt masuk.  He might be in very good mood that day.  Ada sorang je masa tu kat pool, Adam kalau tak silap.

And this little boy.

 Maybe pool kat "rumah aunty jas" ni cantik sgt kut sampai Aqil tak kisah masuk pool sorang2. hehehehe.


 Eh mana Mikhael?  Sian Mikhael kena tinggal, zul was working on saturday, so kalau nak bawak Mikhael yg extra vaganza buas tu sekali, i don't think i can makan byk2,  hahahahah ingat pasal makan kan. No la,  susah la nak kawal nanti.



Well it was a very nice party, nice environment, delicious food (aku makan byk kali as usual),  everything was nice la.  Thank you jas & family for invited us.

Cutekan cake ni. Nanti senang2 Aqil dtg swim kat rumah aunty jas lagi ya.  Hehehehehe

4 comments:

mamaqistinarayyan said...

comelnya the pool! best!!
aqil dah more independent.. good boy!

Jas said...

Baby,

It's our pleasure. Thanks for coming. We really appreciate it. Glad Aqil had fun that day. Itu yang Aunty nak. Adam la tu yang dok berkubang before Aqil masuk. Dah tarik muka coz Mommy dia suruh tunggu coz takde orang. Hehe!

Yang anak mat Salleh Kak Amy pgg tu is Finley. Dia anak my neighbor. Comel kan? Sebaya Sarah tu.

Jas said...

Cik Dee,

The pool mmg cool. Kalau takde orang, mak2 and bapak2 pun akan tak segan silu untuk terjun sama. Hehe!

Yes, Aqil dah big boy. Siap special request sama Aunty nak party bag. Hehehe! Aunty plak saja jeee nak tunggu hujung2 baru nak kasi. Buat the kids tertunggu2. Hehe!

ceritacherita said...

cik dee,
yes he is more independent now, good for him nanti senang nak pergi school next year.

jas,
mmg cute sgt anak mat saleh tu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin