Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, October 21, 2010

Baby stuff, bedsheet, plasma tv - Jaya Jusco SALE

 Aku berkesempatan menjenguk Jaya Jusco baru2 ni, Lama tak pergi JJ.  So sempena dpt nephew baru ni, so pergila jenguk ke tempat2 baby, saja nak survey apa yg shai tak de lagi.  So nampak ni Fisher Price ada 10% sale, sapa2 suka fisherprice boleh gi jenguk JJ.

 Mainan2 gini kalau yg fisher price mahal gak kan, but kat JJ for sure a bit murah, range dlm RM19.90 - RM26.00


 Baby Gym ni kalau kat mothercare ke isetan ke agak mahal, mencecah RM200++. Kat sini RM69.90, not bad.

 Stroller ala2 quinny, brand sweet cherry RM339 - RM429, aku dengar citer org kata quality dia not bad.

 Oh sbb aku nak pindah rumah tak lama lagi, so aku lalu la kat bahagian cadar, sbb nak tengok cadar budak2 ni,  they are excited bila cakap nak hias bilik dirong cantik.  Oh best cadar2 kanak2 yg mahal ratus2 ni, ada 70% discount. Eh gambar atas tu cadar utk org tua, pun ada 70%


 Batman & Superman mmg kesukaan Aqil & Mikhael.

 Sony TV Plasma, harga from 1299 - 2999.

Kat mana semua tu? Kat mana lagi Jaya Jusco la, Sale sampai 7 Nov. Apa lagi jom.

1 comment:

Mummy Zara Sofea said...

sale sale sale...best2...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin