Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, October 13, 2010

Aqil 1st drawing

 Aqil:  Mama, tengok ni, aqil pandai lukis orang.  Itu Abah, Itu Mama, Itu Aqil, Itu kawan Aqil, Itu baby Wancu & Itu Mikhael. 
Mama:  Kenapa kawan Aqil masuk sekali dlm ni?
Aqil:  Sbb Aqil suka kawan Aqil
Mama:  baby Wancu pun ada?
Aqil:  Ha a, Aqil suka dia la mama, dia comel je, kita bawak balik baby wancu la nanti ya.

 Cutekan drawing dia,  suka aku tengok. bulat2 je semua.

Are you guys waiting for sales entry?  Hahahaha almaklum dah di luar kawasan shopping kan, but i try do it on weekends.  Stay tune.

3 comments:

Lizzie Yasmin said...

seingat saya adik sy pun lukit bulat mcn nie jgk.. hebat kaN.. 1st drawing bdk2 sume hampir sama..

Tihara said...

ada juga nilai seni dia ;)

ceritacherita said...

lizzie - ha mmg hebat, 1st drawing budak2 semua hampir sama.

Tihara,
ha a kan ada nilai seni dia. boleh jual ribu2 tak? hahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin