Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, October 18, 2010

Aqil at new School & Ms Read Warehouse sale

 Aqil move to the new place, same school but new place.  Class yg lebih cantik.

It's a once a week playgroup session, only on saturday for 1 hour.  Class dia ada reading story, art & craft & of course belajar ABC and semuanya base on Islamic Method.




Oh walaupun dah jauh dr shopping complex, tapi pasal sale tetap ada.  For those yg berbadan besar, jgnla rasa rendah diri pastu cakap tak boleh nak bergaya,  I always go to this Ms Read shop, mmg cantik2 sgt baju dia for those who are in bigger size.  So give a try.  Ni ada warehouse sale, so apa lagi go & grab it.

29 to 31 October 2010
Ms. Read Warehouse Stock Clearance

3 Days Only
From RM9 to RM69


Time: 10am – 10pm


Location

Ms.Read Outlet

The Mines

L3-21 (P) Level 3

Mines Resort City

43300 Seri Kembangan

Selangor Darul Ehsan

6 comments:

nanie said...

thanx for d info...syaye pon pkai ms read.sgt shantek n selesa kalo kene gayenye...neway school kt mane tu.??

ceritacherita said...

nanie,
u r most welcome. School tu kat Alimkids.

nanie said...

owh...bestnye ade school cmtu.tp alimkids tu kt mane.? neway nani kt nilai...kt cni xde la scholl cmtu.....

mummysyafie said...

dekat je tue..kat mines..

ceritacherita said...

nanie,
alimkids ni kat USJ, dia ada byk branch, luar kl pun dah ada. kalau nak tau more do check it out kat sini http://alimkidsplaygroupusj.blogspot.com/

mummysyafie,
ha dah dkt dah dgn your place, so mesti serbu.

nanie said...

thanx sooooo much for d info ;-D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin