Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, September 28, 2010

Doa Selamat + House Warming + Open House

 A week after raya, shai buat doa selamat for her yang anytime akan deliver and also doa masuk rumah baru & sempena raya kita campur sekalila dgn open house. Ha senang semua sekali harung kan.  I was waiting for tuan rumah kut dia nak buat entry dulu, tapi sampai skrg tak buat2, ah blog dia pun dah bersawang,  kena kasi jirus balik blog kau tu shai. 

 The kids yg walau dimana pun main & main &  main.

 Neyna yg cute & sweet. Aqil selalu cakap, mama Aqil nak baby girl mcm Neyna.

 Kenala ada gambar yours truly kan walau time ni mmg tak de masa nak ambik gambar, asyik kena kejar Mikhael je yg tak reti dia, kejap naik atas, kejap nak keluar rumah.

 Nasi minyak yg di panggil nasi hujan panas. 

 Lauk pauk, ada mee rebus, ada roti jala, ada mcm2 jenis kuih.

 And all time favourite, pastilah sate.

 We also celebrated My parents 38th anniverssary, which falls on 16 Sept, bestla diorg annivessary diorng skrg is public holiday.

Sorry gambar adalah blur tapi ini je yg ada.  My mom & My dad.

Stay tune for another entry at 2 pm.  Saja kasi dua entry today since yesterday sgtla busy sampai tak sempat nak update blog.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin