Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, June 28, 2010

Mothercare on SALE

 Yay mothercare sale, aku suka beli baju2 dr mothercare,  mmg a bit pricey tapi aku beli time sale, mmg dpt murah.  and tahan lama tau, dah 2 tahun pakai pun, still same je, tak de dah jadi lebar ke, or dah tak elok. so mmg worth it beli, baju aqil yg dulu2 pun dok elok lagi and mikhael boleh pakai.


Apa lagi jom serbu,  ingat nak beli baju utk raya, tapi aku ni kang beli, esok lusa dah bagi budak2 ni pakai. adoi boleh ke aku beli & simpan utk raya ni, ke nak dkt raya nanti mothercare ada sale lagi.  mmmm.

Socks byk yg 10% discount,  tapi ada gak yg 50%.

Rompers 10%.


Segala bottle susu, puting susu,  20%.

Stroller 20%.

Car seat 20%.

Kasut up to 30%.

2 comments:

Mummy Zara Sofea said...

i pun pgi smlm..kt pavilion..best best best..worth it..!!!

ceritacherita said...

ooo dah pergi ya, i pergi smlm tapi dgn budak2, langsung tak dpt tengok baju2, sempat ambik gambar je. hari ni nak pergi la.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin