Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, June 8, 2010

Food Republic Pavilion

  Korang selalu tak, setiap kali tiba lunch je, fikir punya fikir tak tau nak makan apa.  Kpd housewives yg kena masak sure sama jugak, tak tau nak masak apa kan.  Saya pun sama, walaupun kerja di kawasan yg dikelilingi mcm2 jenis makanan, tetap kadang2 tak tau nak makan apa, end up balik2 yg sama gak.

So Meh kita tengok apa yg ada kat food republic pavilion, kalau tak tau nak makan kat mana boleh la try one of this pulak, or kpd yg tak tau nak masak apa hari ni, boleh try this dishes, walaupun saya tak sertakan sekali recipe, tengok gambar agak2 je, google sana sini sure dpt recipe kan.  this is carbonara, sedap RM13.90 kat Western Stall, kat hujung sekali.

This one pun sama kat Western Stall RM11.90, Italian Spagheti, pun sedap.  Actually kalau nak makan western yg murah2 boleh dtg kat food republic pavilion ni, walaupun murah tapi sedap.

And this, sorry i forget the name of the stall, kt depan tony romas tu,  Omelette Oyster, dah tau tak suka oyster tapi mau try jugak, sbb aku suka omlette,tapi apabila dicampurkan dgn oyster for my tekak terus rasa tak sedap. end up mmg tak habis.  Tapi for those yg suka oyster sure akan suka.  The price is RM8.90.

5 comments:

Naza said...

salam kenalan

kat msia ni kaya dgn makanan2 :)

ceritacherita said...

naza,
betul, nak makan apa je semua adakan.

Nurul a.k.a Riko said...

Betul tu baby....aku nie pun kadang2 tak tahu nak makan aper? padahal...kiri kanan..depan belakang..manyak kedai makan ..kan.

LITTLE DEWA said...

sedap plak nmpak omelette tu... ngan oyster. must try lah nnt kalau ke pavilion. aku suke mkn lamb chop kt western yg hujung tu jugak. murah la standard pavi. hehe.

ceritacherita said...

nurul,
kena buat list kut baru senang. hehehehe.

md,
lamb chop dia pun sedap ya. nak try la nanti.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin