Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, April 8, 2010

Pavilion - Toastbox - Redbox - The Loaf

Oh last week mmg asyik keluar je aku. Mula2 on 31/3 ke Midvalley & Sheila Majid.  And this was on Friday 2/4 all day long at pavilion.  Mcm tak de tempat lain kan aku. Heheheh.  Eh tapi seronok tau. I really had fun.  Mula2 bfast at Toast Box kat food court, perkena roti bakar.

Just the 4 of us yg sempat bfast together. Cik dee, Nurul, Zarina & Me.

Wah kusyuk betul aku dengar cik dee bercerita.

Mcm terlebih cantik pulak aku tengok semua dlm gambar ni.  hehehehe.


So after that dlm kul 11 am cam tu, apa lagi ke karaoke kami semua. Meet tina & MD there. MD ni 1st time aku jumpa, setelah sekian lama kenal, dr dia kat Kuantan, pastu pindah ke Kota Bharu and skrg ke Bandung, akhirnya ada gak rezeki kita jumpa.


Nyanyi and nyanyi sampai la habis, it was fun.  And it's really worth it.  RM23 nett from 11 am - 3 pm on weekdays + buffet yg yummy at Redbox Pavilion.  Sure of course yes mesti pergi lagi nanti. 

Lagi satu gambar yg ku rasa cantik.hehehehe.

And dpt jugak jumpa Ahmad Dhani yg super sporting & manja dgn semua org.



Ting, jam pun menunjukkan pukul 3, maka habisla session karaoke.  Tapi kami punya session gossip mengossip belum habis lagi, so sambung ke The Loaf pulak. Oh the pastries was so good.  Mcm tak puas makan.

All of us yg happy & kenyang.  Shall we do it again gals. Definitely yes kan.

6 comments:

Nadia said...

love your latest entry!!!

yes baby, memang kena buat lagi
enjoy habis!

ceritacherita said...

tula kan. mmg seronok.

Fertzy said...

we should!!

i really had great time!!

thanks thanks ladiesss for the laughter & joy we shared that day. i really had fun!!so much....

Fertzy said...

dan lagik ladies, i think that day uols were superbly beautiful...

cantik2 semuanya....

ceritacherita said...

tina,
semua pakai make up artist that day. hehehehe

Fertzy said...

haha!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin