Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, April 7, 2010

Happy Bday to My Dearest Aqil

He is already 4 years old.  Bila aku tanya dia Aqil nak celebrate bday dkt mana?  Dkt hotel dgn mama, abah & baby (he calls his brother baby).  Amboi bukan main lagi budak ni, kecik2 dah pandai demand nak celebrate bday kat hotel. Huhuhu ingat mak dia jutawan ke?  Pastu suddenly eh mama kita ajak atuk, opah, wancu & uncle madir sekali la kat hotel (amboi bunyi mcm dah confirm je mama dia nak buat bday dia kata hotel kan), kalau ajak semua Aqil boleh dpt present.  Mmmm. 

And lepas tu pulak, mama kita ajak kawan2 kat school Aqil la jugak ya. Mama: TERNGANGA, SBB SGT TERKEJUT.  Budak2 skrg kecik2 dah pandaikan.

And this morning i bring the baby donut from jco to the babysitter house.  Punyala dia nangis, kata tak mau happy bday kat rumah ibu (the babysitter), nak happy bday kat hotel.  Last2 aku kata ok this weekend we gonna celebrate again your bday, kita makan2 dgn mama, abah, baby, atuk, opah, wancu & uncle madir.  Kat hotel kan mama?  grrrrrrrrrrrrr. 


I love you very2 much.  Be a good boy, jgn kuat nangis.  Semoga murah rezeki.

6 comments:

PinkGremlin said...

Hehe, cutenya gambar dia tengah belek brg kat supermarket tuh..Ei dah besar dah dia kan, mcm cepat betul!

ceritacherita said...

tula tengok gambar2 ni semua rasa mcm cepatnya dia besar kan.

UmiMia said...

Happy Birthday Aqil.....amboi...tak agak-agak nak sambut birthday kat hotel..hahaha

ceritacherita said...

rose - thanks. hehehehe tula tu.

Nurul a.k.a Riko said...

Hepi besday to Aqil. Bijaknyer dia...dah pandai demanding nk celebrate kat hotel. Kiutnyer dia...I suka tgk budak2 yg bijak bercakap nie!

ceritacherita said...

Nurul - Thank you. Budak2 skrg pandai je nak pilih tempat best2kan. mmmm

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin