Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, April 14, 2010

Aqil 4th b'day celebration

I bought this cake 1 day earlier from the day that we suppose to have makan2 to celebrate Aqil's bday.  Masa tengahari beli tu dah bagitau Aqil cake ni boleh makan esok tau, not today.  And he's fine with it. Suddenly lepas dah mandi, dah pakai baju tidur semua.  "Mama, Aqil  nak makan cake Ben 10 skrg jugak."  At first aku tak bagi, tapi muka dah muncung & malas nak tengok dia merajuk, so bagila dia makan.

And this was them yg happy, riang gembira kan.




Cari candle tak jumpa2, padahal b4 this ada je byk candle yg tersimpan.  Biasala bila nak sure tak jumpa kan, end up we use that kind of candle for Aqil to blow.

Jam Ben 10,  semua Ben 10. He got selipar Ben 10,  Stationary Ben 10 & Bottle air Ben 10.  Ultraman tetap di ingati tapi dah jadi no. 2.

Oh remember that i told you guys before, that Aqil request nak makan kat hotelkan. Thanks to Pizza advertisement, lepas dia tengok Pizza Hut ad on TV. Dia kata "Mama, tak payahla makan kat hotel, Aqil nak makan pizza tarik2 ni (kan bila ambik je pizza, the cheese tu mcm di tarik2)."  Terusla Mama kata ok kan. hehehehehe.


And this is us at Pizza Hut.


That is my sister tummy, buntal sbb she is now 3 months ++ pregnant.  I am so excited nak tunggu baby tu lahir.  Aqil pun excited, awal2 lagi dah cakap kat wancu dia "boleh tak Aqil nak pinjam baby wancu nanti.  Knp Aqil nak pinjam?  Baby tu nak kawan la mama, boleh kan wancu." So cute kan.

6 comments:

PinkGremlin said...

Bila masa kau grab tangkap gambar tummy buntal tuh hah? Hehehe

ceritacherita said...

hahahah buntal buntal

Jas said...

Happy 4th Birthday Aqil! Comel la Aqil ni, makin besar makin comel.

Your sis 3 mths dah showing ya? Hehehe! Congrats to Shai! Ada morning sickness tak?

ceritacherita said...

jas,
thank you.

my sis baru 3 months ++ dah showing sbb b4 this perut dah sedia kala buncit. hehehehehe.

morning sickness dia kata not so bad.

LITTLE DEWA said...

happy bday aqil! dh besar dh bujang 2 org ni... :)

ceritacherita said...

thanks aunty md.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin