Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, February 28, 2011

Sekichan Ikan bakar ni sedap sgt ke?

 Last Friday after balik rumah mandi2 makan2, then aku keluar sorang2 ke Taipan, adala hal sikit nak membeli, tiba2 nampak this Restaurant Sekichan Ikan Bakar,  punyala ramai org. I heard this restaurant before, tapi tak pernah la tengok dkt2 restaurant nya, tapi tengok mlm tu begitu happening.
 Sedap sgt kah?  aku mmg suka ikan bakar ni.

Ada sesapa yg pernah cuba & nak share the taste with me?

Ya kita citer pasal makan lagi on Monday.  Hilang Monday blues kan kawan2.

3 comments:

Eila said...

Hai,..salam perkenalan dearr..yaa kita pun nak tau juga..sedap kee..
macam u cakap..tempat nampak happening...tapi sedap kee..hehe;-)

ceritacherita said...

eila,
salam perkenalan, tula feedback kat fb kata sedap tapi a bit pricey.

Che Ta said...

cam biasa aku dah pi la kan hehe
i went to the one kat Kota D.sara
kat situ takde choice lain selain nasi+sup+ ikan/seafood bakar
what can i say is the fish not so fresh that time. lgpun masa tu dah tak byk choice. we had lala bakar sebesen dlm Rm10 kot.
sambal dia okay2 je. i mean takde la ku teringat2 plus ada tempat lagi best kot?? esp kat kuantan/langkawi and other seaside places..
but sedap la jugak sebab ada manis2pedas gituu..
sekianlah saja flasback sayaa..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin