Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, February 21, 2011

My lovely house - Before & After

 Oh I just love my new house, walaupun byk benda nak kena siapkan, kejap2 itu, kejap2 ini, tapi puas rasanya.  Dulu masa kat rumah condo pun seronok, that is my 1st house,  still maintain sayang nak jual,  tapi rumah condo tak byk barang sgt nak kena beli.  Sekali landed house ni mcm never ending story pulak, ada je benda. huhuhu. tak pela kita kumpul sikit2 & tambah sikit2.

Here i want to share with you the before and after renovation.

 We bought rumah lama ya, rumah atas org not a new house.


 Maka bykla nak  kena renovate itu ni.






  Tengok belakang ni dulu semak samun,  nampak mcm kecik je. sekali dah siap besar jugak. Kami byk extend more at the back rather on the front.  Front tu insyallah ada rezeki nanti2 boleh buat.

 Tengok before tu nampak sempit je kan,  dah siap wah luas gak.



7 comments:

Adrina Adi said...

cantek sangat-sangat..... i loike :) hehehe.

dapur tu nampak luas sangat lepas renovate.

Che Ta said...

cantik dapor kau!
nanti rajin2 masak ajak kawan2 dtg makan tauu! hehe

ceritacherita said...

ad,
mmg tempat yg paling aku suka dapur, situ paling cantik aku rasa.

che ta,
ha ajak kawan2 dtg insyallah mmg dlm plan, kawan2 duduk kat dapur jela ya, situ paling luas aku rasa. hahahaha

Nurul a.k.a Riko said...

Warna putih nampak so cantik! Ada gaya english. Tak sabo nak tungu tuan rumah wat house warming...ecewah he..he..he

mama_QnR said...

very the nice!!! i like!!!! congrats again...
mmg puas hati ada rumah sendiri kan?

ceritacherita said...

nurul,
yup house warming insyallah coming soon.

Cik dee,
Thanks.

Tihara said...

santekk :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin