Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, July 6, 2010

Lingerie Sale at La Senza & Cotton On


La Senza Sale starts on 1st July onwards,  It's good bargain, bras 3 for RM135. Kira selai  jadi RM45.


 Panties kalau  nak dikira selai jadi RM22 selai, huhuhu for me mahal gak utk seluar dlm je.


Murah sikit kalau di kira selai maka jadi RM14.  Eh tapi jgn korang ingat boleh beli selai2 pulak ya, kalau nak that price mmg kena beli sekali 3.

Baju tidur ada byk sangat sale, up to 50%.

Yg ni pulak bukan from La Senza ya, tapi from Cotton On, they are having a sale for certain lingeries.  Panties ni sgtla cantik, aku dah beli pun smlm, nak tau berapa, ha jgn terkejut, yg ni mmg boleh beli selai je kalau nak. Selai is RM5.  Ha apa lagi jom gegas pergi,  very comfortable tau, aku dah pakai pun hari ni.


Cantik2 kan corak dia. Cepat beli, RM5 je selai pasti cepat habis.


The bra pulak byk dah nak habis, aku dah beli gak & very comfortable,  RM15 - RM29 selai.

1 comment:

Mummy Zara Sofea said...

wahhh..bestnye...

ni cotton on kt mne punye?aritu i pegi kt pavilion nye, lingerie RM5...murah2...n design smua cntikk..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin