Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, July 8, 2010

Guess Kids & Gap Kids on Sale + Cotton On

This is from Guess, cantik kan, aku tengok pun berkenan, how i wish ada size besar.


Up to 70% for boys & girls, tapi alahai size dia sgt2la limited, tapi who knows it might be your luck ke kan.  My luck tak de,  size my kids utk 70% mmg habis.


Yg ni pulak 50% kat Gap Kids, kalau ke sana sila tanyala which one yg 50%, sbb dia ada letak satu rack, tapi maybe on top je yg ada 50%, yg bawah tak de.  Tapi 50% kat gap kids ni aku tengok masa on monday masih byk.

T-Shirt for boys 50% sgt la byk.


Shoes ni dah tinggal sikit, ingat kut nak buat kasut raya, senang main sarung je kan, sbb yala raya asyik keluar masuk rumah pergi beraya, adalah lebih senang kasut begini, tapi dah tak byk choice, yg aku nak tak de size dah. RM129 before 50% discount.

Selipar ni aku suka sgt, cute kan. RM49 before 50% less.

Opps termasuk pulak entry seluar dlm kat Cottton On ni, Minta maaf la ya korang, dah habis langsai dah. I went on Monday lunch time, ada byk sgt lagi. Aku beli a few, balik rumah teringat ala kenapa tak beli lagi since bukan senang nak dpt rega RM5 selai kat Cotton On ni, actual price was RM29 selai. So the next day on Tuesday aku pergi lagi, ha ambik kau bukan main pantas langsai, tinggal 10 helai je, apa lagi aku pun grab la beberapa lagi. I think by petang tu dah habis semua kut, sbb my fren pergi on Wednesday dah tak de. Oh aku pun hampa tau, sbb pergi kali ke 2 tu color idaman dah habis.

6 comments:

Mummy Zara Sofea said...

guess on sale???wowww..harus pegii..mmg murah..aritu pegi, berbaloi2 sgt...70%...

neway, thnks 4 the info...

ceritacherita said...

mummy zara,
tula mmg berbaloi, just sayang size anak2 i dah habis. maybe kena check out other outlets.

Che Ta said...

kat mana sale weh? semua butik dia ke?

ceritacherita said...

che ta,
aku rasa semua butik dia la, yg aku pergi ni kat pavilion, mana lagi kan.

mummysyafie said...

berbaloi kalau guess kids on sale taw..tapi masalahnya tuk boys macam kurang je. paling tak tahan baju tuk girls tu. comel2..

arituh gi butik kat klcc tapi still under renovation. so target utama kat pavillion ..or 1utama.

kambingaku said...

Hai rozana,
Masa u gi guess kids pavilion tu ada x lagi dress tuk baby 6-12mths? Brapa price range dia? I penah beli skali jek dulu 4taun lepas, xtau harga skang cemane. Tq.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin