Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, February 5, 2010

I need 10 new top - Jom shopping


Lately ni rasa bila bukak je lemari, rasa mcm tak de baju yg nak di pakai, padahal tiap bulan mesti beli selai baju baru. I guess kena naikkan taraf dari sehelai sebulan ke 3 helai sebulan, baru rasa byk baju baru. Hahahahha. Ke pompuan mmg mcm gitu, asyikla rasa tak de baju nak pakai, padahal tiap bulan beli baju baru.

Well, i guess i really really need 10 new top la skrg ni. Sale pun still on kan, so apa lagi jom shopping.

Baju2 dlm ni semua adalah from MNG, Warehouse & Ted Baker. Hehehehe Ted Baker tu rasa diluar bidang kuasa, tapi suka tengok baju dia yg cantik2.

Nak beli terus dr sana boleh je, skrg kan byk blogshop, we can ask them to shop for us. Bagi je code number mana baju yg kita suka.

Tapi aku ni adalah agak payah sikit mau beli baju kalau tak try dulu. Mesti try, belek2 depan cermin, try pulak color tu color ni, kalau suka baru boleh. Kira aku ni jenis lama gak la dlm fitting room. Try berdiri tegakla, berdiri sengetla, duduk pun try jugak, hahahah takut nampak perut berlapis beb.








So conclusionnya, yg di tengok ni takat tengok jela, kalau pandai jahit sendiri boleh gak kut nak tiru. Tapi dah tak boleh & cerewet kalau nak membeli thru online, makan pavilion, isetan tunggula kedatangan saya ya.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin