Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, February 10, 2010

Happy Birthday to me

 
 Happy Birthday to me, Happy Birthday to me, Happy Birthday to me..... Happy Birthday to me.  I had an early celebration at Chilis One Utama last saturday with my best test cousion.

  
 Nampak mcm umur 36 tahun tak?

  
 And Happy Birthday to my sister too, which is yesterday. Ya kami bday selang sehari je, pandai kan my parents planning, selang 4 tahun tu.

  
 This is my cousin julie with her curly daughter yg sgt cute & pandai.  Cuba spell kan A.Y.A.M and automatic dia sebut ayam, B.U.K.U, T.O.Y, A.T.U.K and a few more. Pandaikan, sama baya dgn Mikhael, she just 2 days older than mikhael.

 
Ini budak naughty yg menyamar jadi baik depan wan cu julie. Lepas wan cu julie tak de kamain sibuk nak panjat keluar dr kerusi tu.

 

 

Anyway,  sedap sgt molten choc cake tu, nak lagi for my birthday today. Ada sesiapa nak belanja.  ahaks!!

5 comments:

mummysyafie said...

hepi birhday to you..hepi birthday to you..tak nampak macam umo 36 tahun tapi macam 26 tahun..

semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki...

ceritacherita said...

mummysyafie,
thank you very much. amin

adikmanje@ellyazarmilia said...

Happy birthday bb...semoga panjang umur dan murah rezeki...amin..

PinkGremlin said...

Happy Bday!

ceritacherita said...

Thanks adik & pink gremlin

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin