Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, February 3, 2010

Aqil on Saturday


Tak de apa citer menarik la yg happened to me lately, pergi jln2 pun tak de. So enjoyla tengok gambar2 Aqil ni ya. Every Saturday is a day out for me & aqil + wancu aqil. Mikhael mmg kena tinggal la.

So every week he is so looking forward utk tiba ke hari sabtu. Mestila sibuk aturkan nak pergi mana, nak makan apa, nak beli apa? Kalau boleh tiap minggu mesti kena beli mainan.

Kalau tiap minggu mama kena beli mainan kopakla aqil. Masa dia tgh pilih mainan last week, asyikla nak pilih mainan yg mahal, yala mainan mahal kan lagi cantik rupa bentuknya. So aku of coursela tak bagi kan.

Aqil: Mama knp tak boleh beli yg mahal2
Me: Mama bukannya byk duit Aqil. Sekali sekala bolehla beli mahal2, kalau selalu beli mahal2 habisla duit nanti.
Aqil: Kalau mcm tu tak pela mama, mama duduk rumah, Aqil pergi kerja cari duit.
Me: Ha!!!, Aqil nak kerja kat mana?
Aqil: Aqil kerja kat Bank la mama, boleh dpt duit hari2, kan mama selalu keluar duit kat bank.

Hahaha budak ni mmg perati je apa aku buat kat bank kan.


Dlm gambar ni mcm dah besar sgt pulak aku tengok, padahal baru umur 3++.


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin