Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, December 2, 2009

i really love the design

Cantikkan design bola2 kecik ni. How i wish masa my wedding boleh buat gini, tapi tula rasanya ini trend skrg, zaman aku tak de trend bunga bola kecik ni. Tak pela nanti2 kalau ada baby girl boleh la buat gini (oh ya ke boleh confirm dpt baby girl?). Kalau tak dpt pun tak pela, nanti Aqil & Mikhael kawin boleh buat gini, hahahaha melampau aku fikir jauh betul, time tu trend design sure dah lain. Kot2 aku nak buat gini jugak, jadila ala2 traditional kut. hehehhe.

Anyway this is for kenduri aqiqah my dear friend daughters, dia pun two boys before this & baru ni dpt girl.


Oh I love this too, bunga telur bear. Rajinnya uya, kau buat sendiri.


And this the princess of the day Zahra Mikaela.

2 comments:

Umi Rose said...

wahhh sungguh-sungguh design utk aqiqah...cantik lah bola2 tu...bunga telur pun cute sgt letak bear tu...

ceritacherita said...

rose, ha a ramai skrg kalau buat aqiqah anak design cantik2, especially kalau girl.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin