Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, October 4, 2012

To Great Wall of China - Weehoo....

Welcome to the Great Wall of China, a must place to visit kalau pergi ke Beijing. Dpt panjat sikit ke byk ke tak kisah.

 Moh mari kita mulakan perjalanan, oh mula2 jalan hanya mendatar sahaja, mendatar ni pun sikit sgt.

 Yay jln mendatar dah nak ke penghabisan, masa tu memanjat.

 Oh God tingginya.

 Ya mesti  posing lagi, walaupun naik takla tinggi mana lagi.

 Oh sangat gayat sebenarnya, aku bukanla org yg jenis gayat tapi naik tangga ni terasa sungguh kegayatannya.

 Jom naik lagi dan lagi.

 Masih dpt bertahan. Eh aku kagum sgt tau, ada ramai org tua yg gigih nak naik jugak, ada yg bertongkat pun tetap gigih.  aku yg muda remaja ni........

 Oit cukupla tu, bila nak turun ni, dah mengah ni. Ha gitula muda remaja pun tak larat.

 Meh kita posing jela. jadila dpt naik sikit, asalkan merasa ya dak.

Nun jauh di belakang aku tu ramai gak org tau, oh sgt2 kagum la, itu dah  jauh sgt, kalau aku nak kesana maybe mengambil masa 5 jam ke atas.

Anyway it's a great experience. One of 7 wonders of the world.

2 comments:

man said...

behnya g china

ceritacherita said...

Man, tak de la best mana pun Beijing ni. Just Great Wall ni je.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin