Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, October 2, 2012

Kehijauan + Acrobatic di Beijing




I'm still at Forbidden City i guess.  Ada gambar yg i rasa nak share, so letak lagi gambar. Lagipun i mmg dah lama sesangat tak share gambar kta facebook, nak upload malas, so korang tengok kt blog je la ya.




I love the greenness, rasa tenang, nyaman kan. Tapi for color utk di pakai, i hate green.




I love this picture, i look so tiny kan.  Lain kali ambik gambar kena jauh2, so cover perut, cover lengan, cover segalanya.  Weeeeee..............



Oh after that, we went and watch the Acrobatic Show,  kalau pergi China tak tengok ni rugila.  Really awesome.




Don't know what to write anymore. Enjoy the picas.  Next entry Great Wall of China.  Happy Tuesday uollss.


4 comments:

duniafana said...

org cina ni mmg pndai bab2 akrobatik ni

ceritacherita said...

ha a, rasa kagum camnela diorg boleh buat.

Mina Tan said...

Yeah, great wall of china is must go place.

ceritacherita said...

Mina Tan,
Yup very true

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin