Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, April 5, 2011

Cepatla rambut ni panjang - Nak buat rambut mcm Fazura

Isn't she so damn beautiful? Cantikkan, I love to see her, muka cantik, senyum lawa, body cantik, tinggi cukup.  Everything so damn hot la.

Dah tentu2 la nak muka cantik mcm dia tak boleh kan, dah muka tak sama, nak body mcm dia kurus tu bolehla di usahakan, tapi nak tinggi mcm dia tak mungkin.  So paling boleh buat mcm dia is tiru rambut dia. Oh rambut cepatla panjang, nak buat rambut mcm Fazura, currently my hair hanyala panjang separas bahu, huhuhu berapa lama lagikah mahu tunggu panjang seperti Fazura.

1 comment:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin