Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, January 17, 2011

Ke Houz Depot pulak

 Mesti ramai yg dah tau pasal Houz Depot kat KL ni. hahahaa aku baru tau, yala dulu tak pernah la sibuk2 nak pergi kan. skrg sejak pindah rumah tempat2 ginila yg dituju.  Actually Houz Depot ni pun accidently ternampak. Zul nak gi potong rambut kat pertama, aku pulak nak gi sogo cari baju tidur budak2,  sekali ternampak Houz Depot depan pertama.  Apa lagi serbu.

 Masuk2 mak ai bestnya tempat ni, semua benda ada,  tengokjela gambar2 kt bawah ni, apa saja yg uolss nak utk cantikkan rumah ada.





 Rambang mata aku tengok dlm ni, ah washing machine belum beli lagi. Adakah terusan hantar ke cik Dobi wahai dearest hubby. kalau ya yahooo. hehehehe.

 Ingat kut takat bawah je, sekali naik atas ha segala lampu, perabot, kitchen kabinet semua ada.


Kalau la byk duit, seronoknya.

5 comments:

Janna Wan Muhammad said...

yer..kalau gwe banyak uwang harus gwe sapu semuanyaaaaa!

Baiti Mustafa said...

waah..good info! finishings untuk rumah ada jual? cam kipas and lampu? price wise camana?

aku pon sama nak kena pikir jugak ni once balik mesia..rumah nak siap dah bulan 4 ni..

Che Ta said...

yihaaa
aku mmg dah lama usya house depo ni
pricewise ku rasa competitive jugak compared to kedai brg rumah lain. like lantai kayu/tile semua tu kan. lampu2 pun okey (but aku mana sempat nk pegi every hardware or kedai lampu untuk really2 buat price check) tp murah byk la compared to harvey norman hehe
mmg antara tempat yg seronot dilayan selepas ikea haha

ceritacherita said...

janna,
yup kalau byk duit mmg sapu semua.

baiti,
mmg best pergi sini, semua ada. kipas & lampu semua ada, price wise i guess reasonable, tak dela mahal melampau. ha apa lg rumah n ak siap dah tu. mmg kena survey.

che ta,
ha betul, idakla semahal mcm harvey norman, byk sgtla kurang dr en.harvey tu. yup tempat yg best selepas ikea, lepas gi ikea boleh ke sini pulak, sebelah2 je kan.

Pangkah Bulat said...

hai..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin