Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, March 16, 2010

A Wedding

I went to my 3rd cousin wedding last saturday. ha sampai 3rd cousin pun kenal lagi kan.  actually aku idakla kenal personally my 3rd cousin ni,  tapi my mom & his mom mmg quite close jugak la. aku respect my mom side la, diorg ni mmg sedara mara semua rapat, sampai 2nd & 3rd cousin pun still rapat lagi.  I hope i can do this too.

Tuanku Raja Nazrin & wife di jemput hadir.. She is so preety, as well as Raja Nazrin pun handsome. Kira sepadan la.


Semua org berlumba2 nak hampir dgn dia.

And this is my 3rd cousin.  He's on wheel chair, but i really respect him, sungguh tabah orgnya & his wife too.  Dia jadi mcm tu sbb accident masa lepas habis SPM.  Nak ambik kotak rokok yg terjatuh punya pasal,  tup2 kena langgar, and paralyse.

Ramai kawan2 dia yg hadir.


And this is us.
Aqil ni asal tangkap gambar je mesti nak buat aksi ultraman, walau tengah makan.

Budak yg mcm org tua2, suka dodol. The door gift diorng isi dodol,  habis dia makan semua.

On the way back, cute kan. Abang tu kalau berjalan  mesti pegang tangan adik.  And adik kalau abang yg pegang tak kisah, tapi kalau mama sure dia marah, sbb konon nak jalan sendiri, bebas.

Hello semua.
Mikhael yg sibuk nak pergi ke longkang.

5 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Baby..
U looks so pretty with red bj kurung. Nice! I can't carry red colour for my wordrobe.

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

ceritacherita said...

nurul,
thanks, knp pulak tak leh pakai color red. tryla, sure u look preety also.

hapi,
thanks for visiting

PinkGremlin said...

Hah, comelnya kenit dua tuh! Hehe

mummysyafie said...

alahai..macam kembar lak pulak bila pakai baju sama ni. hencem arr anak bujang u..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin