Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, July 26, 2012

Avilion Admiral Cove PD

 Kami  ke PD lagi, biasala rumah ke dua, kali ni try hotel Avilion Admiral Cove pulak, this was our 1st time.  This was in June, masa cuti sekolah hari tu.






 Hotel adalah sgt cantik, baru refurbish, lagila bertambah cantik. Just satu je kerugian, dia patut bina hotel ni supaya semua bilik facing laut,  kitorg kalau pergi bercuti kawasan laut, bilik hotel mestila mengadap laut, baru la terasa percutian yg nyaman. hehehehe.

Ikut aku yg bukan architect ni, rasanya bangunan hotel ni mmg boleh di buat utk mengadap ke laut.  Bilik kami mengadap country, so tetap sejuk mata memandang,  ada bilik yg mengadap parking lot, aduhai tension nya,  for me la tak taula org lain kan. Kalau bercuti kat area town to okla, ni tepi laut tak dpt nampak laut alahai kan.






 Environment hotel ni sgt2 cantik, pemandangan boat2 terasa mcm kat overseas,  just hotel ni agak sunyi.




 Swimming pool sgt2la bersih even though time cuti sekolah,  certain hotel tak jaga bila ramai org, air jadi keruh, oh sini sgt2 bersih.  Tapi sian budak2 nak mandi kat sini tak dpt. Sbb apa?  Inila percutian yg agak menyedihkan for us,  Baru je sehari, mlm tu balik dr dinner, tengok Aqil dah mcm tak sihat, sekali rupa2nya kena Hand Foot and Mouth Diseases.  Tgok Mikhael pun dah mula berjangkit, Apa lagi the next morning terpaksala kami check out.  Well nak buat mcmana kan.  Maybe next time we come again here.


Till we meet again. Will try to update everyday.  Selamat berpuasa hari ke 6.

2 comments:

man said...

behnya tmpt 2..hehehe

ceritacherita said...

man,

Cantik tapi agak sunyi sikit.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin